Heklebikini er en trend!

Hvordan bruke hekle bikini

Heklebikini er en trend!

Hvordan bruke hekle bikini


I noen sesonger nå har "håndlaget" fått en annen konnotasjon, og ikke lenger være forenklet til å være luksuriøs og med en "Q" for eksklusivitet, siden delene laget med de forskjellige håndlagde teknikkene er eksklusive: den ene er aldri den andre.

HEKLET GARDINBIKINI:


Gardinbikinien er en klassiker i damegarderoben, ikke sant? Derfor er modellen veldig vanlig i heklestykker. Hvis du ønsker å diversifisere, foretrekker du elementer med en blanding av farger eller med stilige detaljer, som volanger og frynser.

HEKLET BIKINI I TOPPSTIL:


Bikinien i heklet toppstil ble en absolutt mani i midten av det siste tiåret og fortsetter å rocke street-stilen i dag! Stykket har en modell som ligner veldig på gardinen, men med en spesiell detalj: finishen er lengre. I stedet for at plagget avsluttes rett under bysten, fortsetter stoffet opp til ribbenivået, og skaper en topp- eller beskåret stileffekt.

HEKLET STREPLESØS BIKINI:


Fortsatt snakk om bikini toppen, invester i en stroppeløs modell. Selv om den ikke er så populær når det kommer til hekling, hjelper denne modellen med å skille og gi et sexy utseende til badetøy.

FARGERIK HEKLET BIKINI:


Hvis du har en heklet bikinimodell som gikk viralt i street style, var det den fargerike. I denne trenden er himmelen grensen, så ikke vær redd for å investere i både monokromatiske modeller og stykker som blander levende toner.

Si meg nå, har du allerede en heklebikini du kan kalle din egen?