Throwback-trend: plysjvesker

3 måter å bruke øyeblikkets veske på

Throwback-trend: plysjvesker

3 måter å bruke øyeblikkets veske på

De ser ut som de kom ut av den VHS-en fra 10-årsdagen din, jeg vet, men de utstoppede posene er tilbake sterke blant it-jentene.


2021 er det offisielle året for "throwback" av år 2000. Flere trender på den tiden har kommet tilbake med hevn og nå, en ting til, plysjvesken. Kanskje du husker henne i utseendet til Britney Spears og Christina Aguilera i artiklene til "todateen". Siden plysjvesken er den typen tilbehør som tar utseendet ut av det vanlige, bærer en mer avslappet stemning og den kan følge deg i hverdagen uten frykt.


De kuleste går helt ut i dyreprintversjonene, hvor leoparden er favoritten innen styling, men kyrne og sebrinhaene går også inn i tvisten. De ensfargede versjonene er derimot et godt alternativ for de som ikke liker så mange trykk.


Vi har skilt 3 måter å bruke den morsomste vesken for øyeblikket på

Plysjposen er ideell for å gjøre det uformelle utseendet mer interessant. En trendy måte å style plagget på er å kombinere det med en t-skjorte, brede benbukser og platåsko, det ser superkult ut!


Modellen i baguette-versjonen blir en sjarm i seg selv i relax-looken. Kombinasjonen med denimshorts er den perfekte matchen for å gjøre det enkle utseendet mer interessant.


Det er verdt å satse på blandingen av utskrifter av dyreprintet med pledd. Utseendet ditt vil gå langt fra det åpenbare! Eller hvem vet hva med å blande leopard og zebrinha i en megakul kombinasjon?




Hva skjer? Ville du brukt?